Кафето
Нашите прецизно селектирани сортове доставят изживяване, което стимулира всички сетива!
Какво е „прясно изпечено“ кафе?
“Прясно изпеченото кафе” се определя от количеството въглероден диоксид в зърното. След 2 до 4 седмици то ще изгуби повечето от този диоксид и вече се възприема за “старо кафе”. Повечето експерти определят за прясно изпечено само това кафе, което е “на възраст” от 3 дни до 2 седмици след изпичането му.

Ползата за вашето здраве
Актуални изследвания са установили, че ако се пият от 2 до 4 кафета дневно от прясно изпечени зърна, те играят предпазна роля против сърдечно-съдови, чернодробни и ракови заболявания, диабет, болест на Алцхаймер.
30 вида антиоксиданти
Прясно изпеченото кафе съдържа поне 30 вида антиоксиданти и много изследвания доказват ползата от консумацията му. Същевременно се увеличават нивата на добрия холестерол и се намаляват коронарните заболявания.
Полезни хранителни съставки
Консумацията на прясно изпечено кафе доставя много полезни хранителни съставки, които имат положителен ефект за цялостното ни здравословно състояние. Както с всяка храна, с остаряването му тези полезни вещества се разграждат и ефектът постепенно намалява.
800 аромата
В процеса на печене зърната отделят пълна гама от невероятни аромати, които са повече от 800! Именно това прави кафето най-комплексния натурален освежителен елексир.